Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”
Секция: Технологии
22 Март 2024 12:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel” Томболата в приложението на оператора предлага отстъпки за устройства, книги, спортни артикули, очила и още много изненади

/КРОСС/  И през месец март Yettel продължава да радва своите клиенти със специални оферти. Всеки абонат може да се включи в играта "Петък с Yettel" и да спечели намаление за определени продукти или изгодно партньорско предложение посредством промокод. В последният ден от всяка работна седмица в мобилната апликация на Yettel се появява банер, който води към виртуална скреч карта. Клиентите могат да играят еднократно и да изберат дали да се възползват от промокода, или да го подарят на свой близък, който също е абонат на телекома. Сред партньорските оферти, които могат да се паднат през този месец, са продукти и услуги на Praktis, Ozone, Biotrade, Vision Express, Intersport и Top Rent A Car.

Сред офертите, които могат да се паднат в "Петък с Yettel" през март, е 25% отстъпка за смартфон MOTOROLA Moto G84 5G 256GB, който разполага с ярък екран, голяма батерия и много добра камера. Друга изненада е 20% по-ниска цена за Realme 11 Pro+ 5G 512GB, чийто дисплей е AMOLED, оперира с цели 12 GB RAM, а основната му камера е 200 MP.

За започналите да работят по лятната си фигура безценен помощник би бил HUAWEI WATCH GT 4 46mm Grey, за който може да се спечели 15% намаление. Неговият класически дизайн го прави колкото подходящ за фитнеса, толкова и за офиса. 15% е и отстъпката от HUAWEI FreeBuds 5i, които предоставят Hi-Res качество на звука, 42dB мултирежимно активно шумопотискане и до 28 часа живот на батерията с кейса.

Ако сте сред късметлиите, които спечелят отстъпка за смарт устройство, не забравяйте, че с пакета услуги Смартфон Вселена от Yettel всеки смартфон от портфолиото на оператора ползва 3 години гаранция, вместо стандартните 2, а поръчките от yettel.bg са безплатни за територията на цялата страна. Телекомът разполага и със собствен оторизиран сервиз, който предлага професионална поддръжка, за да може потребителите да се наслаждават на устройствата си по-дълго.

От предложенията на партньорите в "Петък с Yettel" този месец потребителите могат да спечелят 20% отстъпка за слънчеви или диоптрични очила, рамки, лещи и други аксесоари от Vision Express. Спортните фенове могат да останат приятно изненадани с промокод за 10% отстъпка на ненамалени дрехи и обувки в Intersport. За всички, които обичат да четат, от Ozone са предоставили 20% намаление за е-книги или 30% за издадена литература на определени издателства. 12% пък е намалението при резервация за кола под наем в Top Rent A Car. В играта има и 15% отстъпка на продукти от строителния хипермаркет Praktis, както и за пълноразмерни продукти за грижа за кожата от някои серии на козметичния бранд Biotrade. В томболата се крие и отстъпка от цената на билетите за оперни концерти от SY11 Events.

Повече информация за условията на "Петък с Yettel" можете да откриете на тук.