Александър Сано е водещият на „Островът на 100-те гривни“
Секция: Шоубизнес
25 Март 2024 21:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Александър Сано е водещият на „Островът на 100-те гривни“ Кастингът за първия български сезон на новия световен феномен в приключенските риалитита продължава до 14 април

/КРОСС/ Актьорът Александър Сано е водещият на новото приключенско риалити „Островът на 100-те гривни", което ще завладее тази есен зрителите на bTV. На едно от най-екзотичните места в света, той ще съпровожда участниците по пътя им към голямата награда от 300 хиляди лева. 30 смели българи ще се впуснат в битки за надмощие, преминавайки през различни изпитания за ума, духа и тялото, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този момент в риалити формат в българския ефир.

„Аз съм човек, който обича предизвикателства и всичко, свързано с някакъв авантюризъм. Мисля, че отдавна не съм излизал от рутината си, смятам, че ще ми се случи нещо много интересно и го очаквам с нетърпение. Видях предимствата на този формат пред други подобни, които сме гледали до момента, и ми стана много интересно" - споделя Александър Сано.

„С Александър Сано ние даваме заявка за мащаба и класата на това шоу. Беше важно за нас точно той да е лицето, защото е огледало на това, което е самият формат, тъй като е изключително комплексен. За да успееш в това приключение, не трябва да имаш само физика, а трябва да си комплексна личност. Сано е точно това и фактът, че прие нашето предложение показва, че това шоу не е случайно." - казва креативният продуцент Николай Николов.

„Островът на 100-те гривни" ще предложи изцяло нов регламент за продукция на развлекателен формат на българския пазар. В играта участниците ще изпитат възможностите си да оцеляват, далеч от комфорта на цивилизацията, но близо до едно истински голямо богатство - гривната. Риалити форматът ще донесе на зрителите силни емоции с историите на това новосформирано общество, чиито членове ще се изправят пред мистерии, изненади и трудности, но и ще създават стратегии, приятелства и коалиции с единствената цел да спечелят дял от голямата награда от 300 000 лв.

„Като човек, съм възпитан и устроен да помагам и го правя през целия си живот, което ми носи много смисъл. В случая ще помагам на участниците, ако правилата на играта го позволяват. Не бих направил нищо своеволно. Тази игра всъщност е мини модел на някаква част от живота и хората, които влизат вътре, трябва да си дават сметка, че тя подлага на изпитание и морала, и затова трябва да се отнесат отговорно." - допълва водещият Александър Сано.

„Социалната игра - това е големият чар на „Островът на 100-те гривни". Интелектът на участниците ще е много по-голяма сила от физиката. Водещият ще знае къде е заровено съкровището, ще знае правилния път към него и как трябва да бъдат направени правилните избори. Той е човек, който е доказал в живота си, че може да се справи. Всеки един човек, който в реалния живот е успявал да се справи с трудностите си, категорично има абсолютен потенциал да успее и на острова" - допълва Николай Николов.

Форматът е собственост на Talpa Studios и Monday Media ©, а оригиналният формат - на Джон де Мол, Вим ван Дам и Юрик Вандерворст.