Нинова: Това е нормален край на една ненормална коалиция
Секция: Коментари
26 Март 2024 10:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нинова: Това е нормален край на една ненормална коалиция

/КРОСС/ "Това е един естествен и нормален край на една ненормална коалиция. Тези, които искаха да се справят с паралелната държава, се прегърнаха с мафията и предложиха да делят държавата с нея". Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна по време на извънредното заседание на НС във вторник.

„Всичко това бе облечено в красиви думи за евроатлантизъм, за висши цели - еврозона, Шенген, ПВУ и по-високо качество на живот. Но се провалиха тотално. Вместо Шенген, получихме мигранти, еврозоната е далечна цел, за качеството на живот да не говорим, защото не проговорихте за реформа в здравеопазването и други ключови ресори. През цялото време спорехте за власт", смята Нинова.

Тя обясни, че през цялото време не са се поддали на предложения за участие в сглобки. "Години наред нашата цел е борбата с паралелната държава, джуджетата, чекмеджетата и SS клубовете. Така ще продължим и занапред. Мислете как ще гласувате на следващите избори, кой предаде идеите ви и кой остана верен", призова лидерът на БСП.

Тя поясни, че БСП ще подкрепят отказа на Габриел да е премиер, няма да участват във втория мандат и няма да приемат третия.

Източник:БГНЕС