Над 160 продукта за Великден в Lidl
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Март 2024 13:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Над 160 продукта за Великден в Lidl Специалната селекция включва артикули от ексклузивните серии Favorina и Deluxe

/КРОСС/ От тази седмица специалната великденска селекция от над 160 продукта на сериите Favorina и Deluxe е налична в цялата търговска мрежа на Lidl в страната. Празничните марки могат да бъдат открити ексклузивно около Коледа и Великден и са еталон за разнообразие и високо качество.

Сред многообразието от интересни сладки изкушения на Favorina тази седмица са кошничка с шоколадови фигурки, разнообразие от маслени бисквити, шоколадов великденски заек, панетоне със стафиди и панетоне с шоколадови парченца, както и италиански козуначен сладкиш със захаросани портокалови корички и бадеми. За да се погрижат за вкусното празнично меню, клиентите имат възможност да закупят и кашкавал от краве мляко с полимерно покритие, език от младо теле, биволска луканка и биволски суджук на марката Deluxe. Освен това, великденските предложения включват и разнообразие от пролетна декорация.

Кампанията на смарт ритейлъра, под надслов „Един необикновен Великден", стартира няколко седмици преди отбелязването на големия християнски празник, което дава възможност на домакинствата да планират и да се подготвят за него, без да натоварват семейния бюджет.