България е домакин на най-мащабната конференция за подобряване и управление на бизнес процеси в региона
Секция: ИКОНОМИКА
26 Март 2024 16:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
България е домакин на най-мащабната конференция за подобряване и  управление на бизнес процеси в региона Tomorrow Redefined ще се състои на 17 май и ще представи най-иновативните подходи в Lean методологията

/КРОСС/  За трета поредна година, страната ни ще бъде домакин на Tomorrow Redefined - най-мащабната конференция за подобряване и управление на бизнес процеси в региона. Събитието ще се състои на 17 май, в Grand Hotel Millenium, София. По време на него, ще бъдат представени едни от найиновативните подходи в т.нар. Lean (лийн) методология, която подпомага компаниите да оптимизират своите процеси и услуги, така че да спестят време и ресурси. Събитието се организира от Lean Institute България (LIB), регионален представител и член на Lean Global Network, а билети вече могат да бъдат намерени на: www.tomorrowredefined.com.

Конференцията ще събере на едно място изпълнителни директори и водещи експерти по управление и подобряване на бизнес процеси, и представители на компании, които искат да научат най-добрите практики в областта. В рамките на събитието, ще бъдат разгледани теми, свързани с бъдещето на образованието, през призмата на лийн и изкуствения интелект; различни инициативи за създаване на стойност, чрез оптимизация на производствени и административни процеси; прилагането на лийн методологията по време на криза; стратегическо планиране чрез лийн за постигане на оперативно съвършенство и други. Гост-лектори ще бъдат изпълнителни директори и мениджъри на едни от найголемите компании в България, сред които HP, Sensata, Festo, Ingram Micro, DSK Bank, Liebherr, Lufthansa Technik, както и други световни експерти в сферата.

"Щастливи сме, че Tomorrow Redefined продължава да представя водещите тенденции в сферата на подобряването и управлението на бизнес процеси. Вярвам, че превръщането на събитието в традиция, ще позиционира страната ни като водеща в сферата на лийн методологията на Балканите. Чрез оптимизиране на различни дейности в един бизнес, се постига по-висока ефективност на процесите, което води до повишаване на удовлетвореността на клиентите и привличането на нови такива. По този начин, подпомагаме както подобряването на бизнес климата, така и цялостната икономическа обстановка на страната," сподели Васил Петров, изпълнителен директор на Lean Institute България.

С цел да даде възможност на посетителите да се докоснат до лийн методологията, за първи път в рамките на събитието, ще бъдат организирани лийн симулации. В тях, присъстващите ще бъдат предизвикани да работят с различни техники и инструменти за оптимизация на ежедневната си
дейност.

За втора поредна година, страната ни ще бъде домакин и на церемонията по връчване на Наградите за оперативно съвършенство (Operational Excellence Awards). Компаниите, постигнали най-големи успехи в областта на подобряването на културата и бизнес процесите си, чрез въвеждането на един или повече различни проекти и инициативи, ще бъдат отличени в рамките на събитието, а кандидатури могат да бъдат подадени на: https://form.typeform.com/to/hY583flV.

Повече информация за събитието, можете да намерите на: www.tomorrowredefined.com