Тошко Йорданов: ПП-ДБ даде възможност на ГЕРБ да има служебен кабинет
Секция: Интервюта
27 Март 2024 10:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тошко Йорданов: ПП-ДБ даде възможност на ГЕРБ да има служебен кабинет Дали да не занесем на президента папка с имена за министри, сред които Макрон, попита шеговито той

/КРОСС/ ПП-ДБ даде възможност на ГЕРБ да има служебен кабинет, но Радев може и да не подпише. Асен Василев направи бюджета на саздърма. А "Най-добрите" юристи направиха конституционни промени, които ще ни вкарат в криза. Това каза в кулоарите на парламента лидерът на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Според него ИТН никога не е номинирала хора за министри без знанието им. "Трябва да се отиде на избори незабавно. ПП-ДБ и ГЕРб не си държат на думата, ние обаче не сме такива. Според нас е по-добре вотът да е две в едно - организационно и финансово, а и ще има по-голяма избирателна активност. Нямам представа кой ще получи третия мандат, президентът не ни е намеквал какво смята да прави. Ако дойде при нас, веднага ще го върнем. Би било забавно ПП-ДБ да постъпи като ГЕРБ и да предложи министри. Не знам дали да не занесем на президента папка с имена, сред които Макрон", коментира той.