Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове
Секция: Шоубизнес
27 Март 2024 12:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове Журито изстреля две двойки на шампионското място в магнетичното танцово шоу по bTV

/КРОСС/ Обичана и артистична двойка си тръгна от "Dancing Stars", а на върха на магнетичното танцово шоу по bTV изведнъж стана тясно. Това е равносметката след вечерта, в която състезателите прогориха паркета, вдъхновени от вечните музикални хитове.

Актьорът Даниел Пеев-Дънди и партньорката му Елена се разделиха с журито и публиката след пламенно пасо добле по хит на Queen. Те събраха най-малко точки след гласуването на журито и зрителите. "Феноменално преживяване, аплодисменти за всички! В "Dancing Stars" заобичах танците. Елена ме накара да си повярвам и да вкарам настроение и чрез това изкуство", каза Дънди, който се превърна в масов любимец с бохемското си чувство за хумор и огромно старание на дансинга.

В нощта на поп и рок хитовете първото място беше атакувано не от една, а от две изумителни двойки. Каскадьорът Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина взеха максималните 40 точки от журито с чувствена, но и елегантна румба по музика на сър Елтън Джон. Папи Ханс и Ани също станаха №1 във временното класиране след четири заслужени десетки от съдиите. В чарлстон по песен на Kula Shaker те съчетаха изумителна техничност и талант. Само на една точка разстояние от шампионите се наредиха телевизионната водеща Натали Трифонова и Димитър. Експлозивна хореография и хирургическа прецизност - това отличи тяхното танго на хит на Destiny's Child.

Строгите съдии не спестиха комплименти и за оригиналното танго върху легендарна песен на Мадона, изпълнено от певицата Мила Роберт и Кристиан. Телевизионната водеща д-р Неделя Щонова и Атанас също пресъздадоха изпепеляващи емоции с валс върху нотите на Алиша Кийс. Фолк звездата Емануела и Калоян се изразиха с танго, водено от ритъма на The Rolling Stones.

Пулсът в "Dancing Stars" вдигнаха поп звездата Дара и Джими със салса по хит на Кристина Агилера и Питбул, а страстта избухна с тангото на Емрах и Веси върху песен на поп принцесата Бритни Спиърс. Виктор Стоянов и Михаела показаха гама от нежни емоции в румба на фона на "Don't Want To Miss a Thing" на Aerosmith. Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор изненадващо останаха почти на дъното на класацията, въпреки че миналата седмица бяха на върха. Двамата се впуснаха в ча-ча-ча на един от най-големите латино хитове на Дженифър Лопес.

След селекцията на журито и зрителите в бляскавото шоу останаха десет амбициозни, красиви и влюбени в танците двойки, за които най-трудното тепърва предстои. Какво ги възпламенява, какво ги охлажда и как се подготвят за следващата предизвикателна вечер ще разкрие Станислава Ганчева в петък от 22.30 часа в "Dancing Stars Extra".