Енрике Иглесиас слага финалната точка на кариерата си с албума “Final (Vol.2)”
Секция: Шоубизнес
29 Март 2024 21:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Енрике Иглесиас слага финалната точка на кариерата си с албума “Final (Vol.2)”

/КРОСС/ Последният албум в кариерата на латино иконата Enrique Iglesias - "Final (Vol.2)" e вече на пазара. Испанецът се завръща с проект, който феновете му чакаха повече от 3 години. Албумът е своеобразно продължение на появилия се през 2021 г. "FINAL (Vol. 1)", който достигна над 3 милиарда стрийма и е сертифициран 6 пъти като платинен в САЩ. В класациите на Billboard колекцията на Enrique успешно се задържа в чартовете за латино албуми в продължение на 10 седмици. Тези постижения затвърдиха артиста като световна латино поп икона и правят очакванията към новия проект на Enrique още по-големи.

Чуйте албума ТУК

"Final (Vol.2)" е 12-и студиен албум на Enrique Iglesias. Колекцията е по-разнообразна от предишните проекти на звездата в жанрово отношение. В него се преплитат поп, кумбия, бачата и елементи на кънтри. Албумът включва 10 песни, някои от които в сътрудничество с изпълнители като Miranda Lambert, Maria Becerra и други.

Tracklist:

Asi es la Vida

Fría

La Botella

Love and Pain

Me Voy Acostumbrando

Como Yo

Llorame Un Río

Be Together

Espacio en Tu Corazón

Enrique Iglesias е най-изявеният латиноамерикански изпълнител в историята на музиката, като има 154 #1 сингъла в класациите на Billboard и 27 #1 сингъла в класацията Hot Latin Songs на Billboard. В момента той държи рекорда за най-много #1 сингли в историята на чарта. През годините има колаборации с изпълнители като Whitney Houston, Lionel Richiе, Pitbull и др.

Албумът "Final (Vol.2)" се издава и разпространява от Sony Music Entertainment и Вирджиния Рекърдс, с медийната подкрепа на радио Magic. Можете да го намерите в онлайн магазина MusicMall.bg.