Yettel предлага революционните слушалки HUAWEI FreeClip в комплект с фитнес гривната HUAWEI Band 8
Секция: Технологии
08 Април 2024 10:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага революционните слушалки HUAWEI FreeClip в комплект с фитнес гривната HUAWEI Band 8 Иновативният Оpen-ear дизайн със C-bridge осигурява удобство и сигурност в комбинация с отлично качество на звука

/КРОСС/ Новите революционни безжични слушалки HUAWEI FreeClip вече се предлагат в магазините на Yettel и в сайта на оператора. Всички, които закупят слушалките до 21 април ще ги получат в комплект с фитнес гривната HUAWEI Band 8. FreeClip е първият модел на HUAWEI, който съчетава C-bridge дизайн с Open-ear технология и дълъг живот на батерията.

HUAWEI FreeClip имат изцяло нов дизайн и са част от инициативата на компанията Fashion Forward, която залага на отличителния външен вид на продуктите. Слушалките са с отворен дизайн (Open-ear) и са напълно симетрични. Те не се делят на лява и дясна, като няма значение как се поставят в кутията и как се носят, тъй като автоматично определят коя е лява и коя дясна.

Иновативните безжични слушалки имат три части. Първата е акустичното топче, което използва 10,8 мм високочувствителен драйвър с двоен магнит за отлично качество на звука. Топчето не влиза напълно в ушния канал, което осигурява по-голям комфорт. Звуците се предават изключително прецизно, но без да изтичат, благодарение на подобрената система за обратни звукови вълни. В същото време потребителят може да чува звуците от околната среда максимално ясно.

Вторият елемент от революционните слушалки е Comfort Bean, който наподобява бобено зърно, което приляга удобно на хрущяла на ушната мида, без да причинява каквото и да е неудобство дори и при по-продължителна употреба.

Двата елемента са свързани посредством основния корпус или C-bridge, който представлява „мост", свързващ говорителя със задната част на слушалките. Той има специален сензор, който регулира затягането на механизма за прикрепяне и може да се адаптира автоматично за по-голям комфорт. Стабилното закопчаване позволява използването на слушалките по време на упражнения, тичане и всякакъв вид друг спорт.

Самите слушалки имат батерия, която издържа до 8 часа с едно зареждане, но животът им може да се удължи до 32 часа, ако към това се добави батерията на кутията за съхранение. HUAWEI FreeClip позволяват връзка с две устройства едновременно като телефони, таблети, компютри или часовници и безпроблемно превключване между тях, независимо дали устройството работи с iOS, Android или Windows.

HUAWEI FreeClip се предлагат за 399,99 лева в брой или 19,49 лева на месец за 2 години, а закупилите ги до 21 април ще ги получат в комплект с функционалната фитнес гривна HUAWEI Band 8.