Ford Custom и най-безопасният лекотоварен автомобил Ford Courier ще бъдат част от автопарка на А1 България
Секция: Автомобили
11 Април 2024 19:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ford Custom и най-безопасният лекотоварен автомобил Ford Courier ще бъдат част от автопарка на А1 България

/КРОСС/ Най-новите модели в лекотоварната гама на Ford - носителят на наградата ван на годината Ford Custom и най-безопасният лекотоварен автомобил Ford Courier ще бъдат част от автопарка на А1 България

Вече 10 години Ford е лидер в лекотоварната гама в Европа, предлагащ безкомпромисни решения за всички нужди на бизнеса.

Ford Transit Custom е най-продаваният еднотонен ван в Европа през миналата година, а изцяло новият модел предлага уникални дигитални системи и решения, които го превръщат в мобилен офис в услуга на бизнеса. Ford SYNC 4 е с нов 5G модем за супер бърза свързаност, 13-инчов сензорен екран и разпознаване на глас при разговор, софтуерни актуализации за над 30 модула в автомобила, Alexa Built-in, накланящ се волан, който се превръща в работно бюро и гъвкава каросерия MultiCab, които надграждат показателите за производителност, поставени от предшествениците му. Новият модел е изцяло проектиран и разработен, за да бъде в полза на бизнеса и да помага на клиентите със свръхбърза свързаност и софтуер, проследяващ работно време, зареждане и производителност.

А1 България, водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения, се довери на изцяло новия Transit Custom за обновяването на част от своя автопарк. Компанията е първата в България, която ще обслужва бизнес нуждите си с избрания за ван на годината Ford Transit Custom.

А1 добавиха и 40 броя от изцяло новия Transit Courier във варианти на товарна каросерия и пътническата версия Tourneo. Новата генерация Courier e с подобрена свързаност и повишена производителност, с разширен товарен обсег, проектиран така, че да побира две европалета и максимален полезен товар до 850 кг.

Интелигентни системи за подпомагане на шофирането като адаптивен круиз контрол Ford Co-Pilot 360 Assist с поддържане на лентата за движение, асистент за предотвратяване на сблъсък, интелигентен асистент за намаляване на скоростта, разпознаване на пътни знаци и асистент за паркиране с камера отзад, правят шофирането и работата по-лесни, по-интелигентни и по-безопасни - с грижа за служителите на компанията. Изцяло новият Courier отвежда бизнеса на ново ниво на продуктивност и ще предизвика революция за местния пазар, съчетавайки качествата на Transit гамата на Ford с високо стандартно ниво на оборудване и гаранция.

Ford Transit Courier е единственият лекотоварен автомобил, който получава най-високата възможна оценка - платинена, на Euro NCAP през 2023 г. като постигна най-високия резултат в тестовете за безопасност на лекотоварни автомобили - феноменалните 93%!

„Щастливи сме, че с такива продукти на Ford, можем не само да отговорим, но и да надскочим високите изисквания на нашите клиенти, и да предложим безкомпромисни решения за всички нужди на бизнеса" сподели Людмила Савева - мениджър ключови клиенти на компанията.

*Източник: www.ford.bg Назад