Концерт в подкрепа на кампанията за европейските избори #ИзползвайГласаСи
Секция: КУЛТУРА
12 Април 2024 17:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Концерт в подкрепа на кампанията за европейските избори #ИзползвайГласаСи

/КРОСС/ На 19 април 2024 г., петък, от 20:30 ч. в Club Mixtape5 Бюрото на Европейския парламент в България организира концерт #ИзползвайГласаСи в подкрепа на кампанията за изборите за Европейски парламент на 9 юни.

На сцената на Club Mixtape5 в петък, 19 април, ще излязат Дара, Прея, Дара Екимова и Тино в подкрепа на кампанията за европейските избори #ИзползвайГласаСи. Водещ ще бъде Митко Павлов. Кампанията на Европейския парламент #ИзползвайГласаСи е институционална и нейната основна цел е да насърчи по-високата избирателна активност на европейските избори на 9 юни.

Концертът е с ВХОД СВОБОДЕН, като поради ограничените места е необходима регистрация на адрес:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Concert19042024.Регистрацията ще бъде прекратена предсрочно при запълване на капацитета на клуба.

Посетители под 18-годишна възраст ще бъдат допускани в клуба само придружени от родителите си или с декларация за придружител по образец в съответствие с Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места.

Събитието е отворено за медиите.

Допълнителна информация:

Дата и час на събитието: 19 април 2024 г., петък, от 20.30 часа, клубът ще отвори врати от 19.30 ч.

Адрес: Club Mixtape5, голяма зала (А-side), в подлеза на НДК откъм градина Баня Лозенец.

Регистрация: регистрация може да бъде направена на адрес https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Concert19042024. Регистрацията ще бъде прекратена предсрочно при запълване на капацитета на клуба.

Кампанията #ИзползвайГласаСи

От 6 до 9 юни стотици милиони граждани от държавите членки на ЕС ще изберат новите членове на Европейския парламент за следващите 5 години.

Като европейци сме изправени пред множество предизвикателства: от миграцията до промените в климата, от сигурността и отбраната до защитата на принципите на правовата държава.

Демокрацията и Европейският съюз не са даденост - ние сме тези, които задаваме посоката на развитието им. Този път не е достатъчно да се надяваме на по-добро бъдеще - този път всички ние трябва да поемем отговорност, за да може то да се осъществи! Колкото повече хора гласуват, толкова по-силна става демокрацията.

Кампанията #ИзползвайГласаСи е институционална и надпартийна. Целта ѝ е да повиши избирателната активност на европейските избори, които в България ще се проведат на 9 юни.