Този петък в „Аз обичам България“ положението е „майко мила“ с участието на Катето Евро и Марта Вачкова
Секция: Шоубизнес
12 Април 2024 19:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Този петък в „Аз обичам България“ положението е „майко мила“ с участието на Катето Евро и Марта Вачкова Chef Таралежков и Михаела Филева се разписват отлично в един от най-веселите епизоди на играта досега

/КРОСС/ В петък вечер от 20:00 ч. по bTV очаквайте един от най-веселите епизоди на „Аз обичам България", с участието на великолепните Катето Евро и Chef Александър Таралежков от „MasterChef", които влизат в отбор КАДИЕВ, и очарователните Марта Вачкова и Михаела Филева, които са в отбора на КЕДЪРА. Много смешни и забавни моменти ще се редуват с любопитни и интересни факти за родината, а играта „Героите сред нас" ще накара всички в студиото и пред екраните да се гордеят, че са българи.

Наградата в епизода по традиция ще е типично родна - чудна колекция вкусни български компоти, а кой отбор ще се „домогне със зъби и нокти" до нея - ще стане ясно в петък вечер.

След като Сашо Кадиев не пропуска случай и почти във всеки епизод включва някоя история за майка си - актрисата Катерина Евро, ето че най-накрая самата тя ще „връхлети" на живо в епизода със страхотната си енергия и чувство за хумор. А за да е пълно щастието и да не е тя единственият „отличник" в играта „Кутия на времето", в противниковия отбор ще блесне и комедийната хала Мартина Вачкова, която в тази игра ще се окаже най-голямата й конкуренция. Обичаните актриси ще „плуват в свои води" в играта с кутиите и без никакви задръжки буквално ще си „задържат" предметите, скрити в тях. Покрай всеки от „трофеите", всяка от тях ще сподели и по някоя интересна история, свързана с предмета и с отминалите времена.

В разгара на играта водещата Алекс Сърчаджиева ще провокира всеки от играчите да сподели на какво животно се оприличава, преди да ги „хвърли" в следващото сериозно музикално предизвикателство с животински елемент. А защо Кадиев ще се обърне срещу майка си с репликата „Аз ви казах да не я взимате!" - зрителите ще разберат съвсем скоро в ефира на bTV.

Освен гласовита и красива, Михаела Филева ще се окаже и особено талантлива художничка, но дали късметът ще е на нейна страна в петък вечерта - ще си проличи в едно от завъртанията на „Kолелото на съдбата".
„Колко са ни умни капитаните!", ще възкликне Алекс Сърчаджиева след една от игрите, а Марта Вачкова ще „похвали" съотборничката си с думите: „Толкова си хубава, че хич не трябва да не ти пука!".

Колко може да се озлоби човек заради един компот и в ръцете на кой отбор ще попадне на финала той - гледайте в „Аз обичам България", в петък от 20:00 ч. по bTV.