Renault E-Tech T - един блестящо светеш камион
Секция: Автомобили
12 Април 2024 21:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Renault E-Tech T - един блестящо светеш камион

/КРОСС/ Renault Trucks тръгва на европейско турне с ярък, напълно електрически камион. E-Tech T, наречен „Diamond Echo", ще измине повече от 10 000 километра в седем страни със своя електролуминисцентен дизайн, като прави повече от 60 спирания по пътя.

Автомобилът ще бъде пуснат на пазара от завода в Бург-ан-Брес, където се произвежда, и ще бъде в Германия от 26 юни до 14 юли 2024 г. Много специалният камион е боядисан с луминисцентна боя и е резултат от сътрудничеството със специалисти по дизайн и боя. Боята, нанесена от Demon Paint, е базирана на технологията Lumilor и свети при излагане на електрически импулс. Сияещият резултат е особено видим на тъмно.

На всяка спирка по пътя си в турнето Renault Trucks ще се срещне с индустриални специалисти от транспортния сектор и ще използва възможността да демонстрира предимствата и възможните приложения на електромобилността, както и да представи продуктовата гама от електронни технологии и опита на марката Renault Trucks.

Renault Trucks се ангажира с енергийния преход - особено с електромобилността. Френската компания е единственият и първи OEM (Original Equipment Manufacturer), който предлага пълна, изцяло електрическа, продуктова гама - от 650 килограмови електрически търговски машини до 44-тонни влекачи на ремаркета.