Принц Хари и Меган ще продуцират две нови телевизионни предавания
Секция: Шоубизнес
15 Април 2024 20:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Принц Хари и Меган ще продуцират две нови телевизионни предавания

/КРОСС/ Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл продуцират две нови предавания на платформата „Нетфликс", свързани с готвенето и с американския шампионат по поло, предадоха Ройтерс и АФП.

Проектите са част от дългосрочна сделка между „Нетфликс" и „Арчуел Продъкшънс" (Archewell Productions), която е основана от двойката през 2020 г., след като се оттегли като високопоставени членове на британското кралско семейство и се премести в САЩ.

Първата поредица ще бъде посветена на готвенето, градинарството, забавленията и приятелството. В нея която ще участва и самата Меган. Освен това тя е и изпълнителен продуцент на шоуто.

Втората поредица ще проследи американския шампионат по поло в Уелингтън, Флорида. Епизодите ще разкрият смелостта и страстта в това състезание, ще уловят играчите и всичко, което е нужно за този спорт да бъде на най-високо ниво. Маркъл и принц Хари са изпълнителни продуценти и на това шоу.

Темите на двете продукции са много близки до сърцата на Меган и Хари, като херцогът от дълго време играе поло, се казва в прессъобщение на „Арчуел Продъкшънс", цитирано от АФП.

Двата проекта са в начален етап на създаване. Заглавия, както и дати на излизане, ще бъдат обявени „през следващите месеци". Новите поредици следват други проекти на двойката, включително документалния филм на „Нетфликс" от 2022 г. „Хари и Меган". В него двойката обвини кралските особи, че никога не са приели истински Меган, смесената й раса, както и това, че е разведена американска актриса.