LG предлага необикновено интериорнo изживяване в сътрудничество с Moooi на Седмицата на дизайна в Милано
Секция: Технологии
16 Април 2024 16:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG предлага необикновено интериорнo изживяване в сътрудничество с Moooi на Седмицата на дизайна в Милано Компанията представя зашеметяващи домакински уреди с характерните шарки на Moooi на изложение, което трябва да се види!

/КРОСС/ LG Electronics си сътрудничи с холандската луксозна марка Moooi, заедно представят изложбата A Life Extraordinary на Седмицата на дизайна в Милано (Milan Design Week) 2024, която се провежда от 16 до 21 април. Изложбата е синтез от смела естетика и модерни технологии, където иновативните домакински уреди на LG се срещат с отличителния дизайн на интериорните обекти на Moooi, обединявайки се в зашеметяваща демонстрация на изискан живот.

Изложба, която трябва да се види: Иновативни домакински уреди, превърнати в обекти на изкуството

Creative luxury почерка на Moooi се проявява във всеки завладяващ, елегантен елемент - всеки важна част от запомнящата се изложба. Подбраните мебели, осветителни тела, десени и интериорни аксесоари на холандската компания са перфектно съчетани с широка гама от стилни, първокласни уреди LG. Сред тях са - PuriCareTM️ AeroFurniture, хладилникът InstaViewTM с MoodUPTM, система за грижа за дрехи StylerTM и Styler ShoeCase. Най-съвременните продукти на LG и дизайните на Moooi не само предлагат удобство и комфорт, но и създават визуално хармонични шедьоври, които могат моментално да качат всяко вътрешно пространство на по-високо ниво.

Произведения на изкуството: Домакинските уреди LG с нов ексклузивен дизайн на Moooi

Благодарение на успешното миналогодишно сътрудничество, LG представя нови още по-привлекателни дизайни с Moooi за мебелите PuriCare AeroFurniture на MDW. Новите десени Silk Bombis на Moooi, повлияни от характерния външен вид и местообитание на копринената буба, допълват перфектно модерния стил на table-type air purifier на LG. Тези десени изпълват декора с великолепни цветове и несравнима естетика, като добавят усещане за жизненост.

Мебелната маса LG PuriCare AeroFurniture осигурява по-чист въздух в помещенията, поради най-съвременните технологии за пречистване на въздуха, докато в същото време може да играе ролята на декорация с изключително практичен дизайн и компактна цилиндрична форма. В допълнение към 360-градусовото устройство за пречистване на въздуха, допринасящо за по-здравословна и приятна среда, AeroFurniture предлага функция за осветление спрямо настроението, която позволява на потребителите лесно да променят обстановката в помещението, за да отговарят на настроението или повода.

Лайфстайл Уреди: Хармоничен дизайна с технологии за едно необикновено пространство

Изложбата в Милано също така обръща внимание на усъвършенствания дизайн с добре обмислени функции, които революционните домакински уреди на LG предлагат - като например хладилника с долна фризерна част LG InstaView с MoodUP. Впечатляващият нов модел включва панел InstaView с променящо цвета си LED осветление на вратата на хладилника и променящ цвета си панел MoodUP на вратата на фризера. Потребителите могат да избират от 438 цветови комбинации, което им дава безкрайни възможности да персонализират външния вид на хладилника и да променят атмосферата в кухнята.

Друга иновация за подобряване на ежедневието, която ще бъде представена в Милано, е кутия за обувки LG Styler. Продуктът позволява на потребителите да изложат любимите си маратонки като произведения на изкуството благодарение на въртящата се на 360 градуса маса с прозрачни панели на витрината. Styler ShoeCase предоставя и цялостно решение за грижа за обувките, като поддържа идеални условия за тяхното съхранение. Посетителите могат да разгледат и най-новия Styler на LG - решение за грижа за дрехите с пара, което се вписва безпроблемно във визуално естетичния шоурум LG x Moooi.

„Сътрудничеството ни с Moooi на Седмицата на дизайна в Милано представя едно необикновено преживяване, в което технологиите и дизайна се срещат и безпроблемно се сработват", споделя Лю Дже-Чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Използвайки най-доброто от технологиите и от дизайна, ние ще продължим да предлагаме модерни иновации, съобразени с нуждите и предпочитанията на всеки клиент."

Изложението на Moooi, предвидено от LG, се провежда по време на Седмицата на дизайна в Милано от 16 до 21 април в Salone dei Tessuti, 29 Via S. Gregorio, Милано, Италия.