Определят се първите полуфиналисти в Шампионската лига
Секция: СПОРТ
16 Април 2024 15:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Определят се първите полуфиналисти в Шампионската лига

/КРОСС/ Тази вечер ще станат известни първите два тима, които ще се класират за полуфиналите в Шампионската лига.

Барселона приема ПСЖ, каталунците спечелиха първия мач като гост с 3:2. Треньорът Шави Ернандес има известни кадрови проблеми, като поради санкции няма да може да разчита на Сержи Роберто и Андреас Кристенсен.

Контузени пък са Гави и Балде. Добрата вест за Шави е обвързвана с отличната форма на неговия тим, който се намира в серия от 6 поредни победи във всички шампионати. Ако съумеят да отстранят ПСЖ, каталунците ще се класират за полуфиналите в Шампионската лига за първи път от 5 години насам.

Треньорът на французите Луис Енрике също има проблеми към състава си. Контузени са Кимбембе, Кузава и Рико, само че положителната вест е завръщането на Хакими. В първия мач доста мощно включване за ПСЖ от пейката направиха младите Заир-Емери и Баркола, които се чака довечера да стартират от първата минута.

С голям интерес се чака и другият реванш от четвъртфиналите сред Борусия Дортмунд и Атлетико Мадрид. Испанците имат преднина с 2:1 след първия мач. Диего Симеоне няма да може да разчита на Самуел Лино, който вкара втория гол преди седмица, само че в този момент е осъден. С контузия в състава на германците пък е Себастиан Алер, който също бе прецизен в Мадрид. Спечелилият този двубой ще срещне на полуфиналите Барселона или ПСЖ.


1/4-финал в Шампионската лига реванши:

MAX Sport 3

22:00 Барселона - ПСЖ, 1/4-финал в Шампионската лига

MAX Sport 4

22:00 Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид