Графа, Мария Илиева, Михаела Филева и други популярни изпълнители в новата версия на "Приказка" на P.I.F.
Секция: Шоубизнес
16 Април 2024 19:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Графа, Мария Илиева, Михаела Филева и други популярни изпълнители в новата версия на "Приказка" на P.I.F.

/КРОСС/ На 25-ти април, четвъртък, „Приказката продължава" с концерт-промоцията на група P.I.F в клуб Mixtape 5.

Момчетата ще представят чисто нова и силно емоционална версия на легендарната си песен „Приказка". Любов, светлина и бушуващи емоции на радост и тъга струят от новия запис, в който участва плеяда от популярни изпълнители, пътищата на които по един или друг начин са се пресекли с този на Димо.

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Свилен Ноев (Остава), Прея, Поли Генова, Стефан Вълдобрев, Стенли, Никеца, Марияна Добрева-Велева (Силует), Владо Михайлов, Ерсин (Jeremy), Али(Ali) и Тодор Ковачев (Innerglow) застават пред микрофоните и камерата, с което засвидетелстват уважението и любовта си към Димо, и дават нов живот на емблематичната песен.

„Решихме да съберем приятели, които са свързани с Димо, работили са с него, и да запишем съвсем ново аудио и видео към песента „Приказка" заедно с тях. По ирония на съдбата през 1998г. с Димо записахме парчето в студиото на Милчо Кацаров и сега 26 години по-късно, записа на новия вариант отново се случи на същото място, което вече се казва - Renewsound Productions" - разказва Иван Велков - китарист и съосновател на P.I.F.

Със снимките на видеото се заема „Премиер Студио", а режисьор е един от близките приятели на Димо - Николай Мутафчиев.

Премиерата на новия клип, ще е непосредствено преди концерта на 25-ти април, след което бандата ще ни отведе на едно чувствено музикално пътешествие с най-любимите парчета от репертоара на P.I.F.