Ники Кънчев споделя как да моделираме доброто в нас и в детското сърце
Секция: ЛЮБОПИТНО
17 Април 2024 14:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ники Кънчев споделя как да моделираме доброто в нас и в детското сърце Срещата, част от Е-академия, ще се проведе на 19 април от 17:30 часа

/КРОСС/ Специален гост в следващата онлайн среща на инициативата на издателство Клет България - Е-академия, е обичаният телевизионен и радиоводещ Ники Кънчев. Той ще сподели своята гледна точка, относно моделирането на доброто както при възрастните, така и при децата. Събитието ще се проведе на 19 април (петък), от 17:30 ч. Всеки, който желае да се включи на живо и да зададе своите въпроси, или пък да обмени опит, може да го направи напълно безплатно като се регистрира тук.

"От всички нас - родители, учители, приятели зависи на какво ще научим децата си. Те са като едни малки парчета суперски материал, а наша задача е да ги моделираме по възможно най-правилния начин. Моделът на поведение е много важен, а поощряването на добрия пример е от съществено значение за формирането на техните личности", коментира водещият.

Ники Кънчев завършва висшето си образование в Московския университет със специалност Телевизионна журналистика. Професионалната си кариера започва в пресата като журналист. От първия ден на излъчване на "Дарик радио" той е част от екипа на медията и бързо се превръща в един от най-разпознаваемите и обичани водещи в страната. Ники Кънчев развива и кариера на малкия екран. Водещ е на редица известни предавания в българския ефир - "Стани богат", "Един срещу всички", "Голямото преследване" и др. Освен всички професионални ангажименти предприема различни кампании за благотворителност, подкрепя фондации и сдружения в помощ на различни групи хора.

Инициативата Е-академия среща учители и директори от цялата страна с публични личности, специалисти и лидери на мнение, които предават своя опит и гледна точка по актуални теми и такива, свързани с личностното развитие. Целта на инициативата е да ги обогати не само професионално, но и емоционално. За поредна година онлайн срещите жънат огромен успех, събирайки всеки път стотици преподаватели и директори в интересни и вълнуващи срещи. Участие в инициативата са взимали вдъхновяващи с дейността и професията си хора като Александър Алексиев, Теодора Духовникова, Койна Русева и много други.