Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Април 2024 13:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив С него групата стартира разширяването на търговската си мрежа в цялата страна

/КРОСС/ Електрохолд България откри първия си център за обслужване на клиенти в Пловдив. Така компанията поставя началото на разширяването на собствената си търговска мрежа извън територията на Западна България.

Стъпването на Електрохолд в града ще повиши конкуренцията в доставките на електроенергия. Това ще донесе на бизнеса в Пловдив ясни и конкретни ползи и предимства - по-добри и гъвкави условия, по-благоприятни цени, повече енергийна сигурност.

Функционалният офис е с модерен интериор и отговаря на най-високите стандарти за клиентско изживяване. В него клиентите ще могат да се възползват от персонализирани консултации и пълна гама от услуги и продукти, съобразени със специфичните нужди на всеки бизнес.

„Изключително съм щастлив, че първият офис на Електрохолд извън Западна България е именно в Пловдив. Откриването му не е просто разширяване на физическото ни присъствие в нов за нашия бизнес град. То е символ на стремежа ни да се разрастваме, за да бъдем още по-близо до клиентите си и да предложим богатия си опит и в други райони на страната. Съвсем скоро ще отворим собствен офис и във Варна. Вярвам, че това ще бъде от полза за клиентите, защото конкуренцията нараства, а от това печелят преди всичко потребителите", каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България.

Клиентският център се намира на ул. "Отец Паисий" 33 в Пловдив. Работното му време е от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки делничен ден.