Бойко Борисов за ПП-ДБ: Не може да има сглобка с хора, които прехвърлят собствената си вина на някой друг
Секция: БЪЛГАРИЯ
24 Април 2024 10:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бойко Борисов за ПП-ДБ: Не може да има сглобка с хора, които прехвърлят собствената си вина на някой друг

/КРОСС/ Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили, както и за това, което може да се направи, а търсят по всякакъв начин да прехвърлят собствената си вина на някой друг. Това каза в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Отново сглобка - много зависи кой как ще се представи, кой от тях има интегритет за да участват в подобни разговори, подчерта той.

По-рано акад. Николай Денков от ПП-ДБ заявиха, че ГЕРБ саботира Плана за възстановяване и устойчивост и правосъдната реформа, защото законите в комисии не се придвижват напред. "Не мога да повярвам, че ПП-ДБ са казали такова нещо, коментира Борисов. "Преди 3 години ГЕРБ вкара България в Европейския банков съюз, в еврозоната, остави абсолютно готов, договорен с Еврокомисията ПВУ. Да кажеш, че ГЕРБ са виновни, е несериозно, подчерта той. Акад. Денков да отговори защо 3 години, след като бяха в кабинети, само България нямаше план", настоя Борисов.

Колкото до исканата от „Възраждане" оставка на Росен Желязков като председател на НС, Борисов заяви, че това са емоционални изблици на несигурност и неспособност.

Източник: БТА