Кирил Борисов: Прокуратурата знае много повече от това, което се изнася в комисията за митниците
Секция: Коментари
24 Април 2024 11:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кирил Борисов: Прокуратурата знае много повече от това, което се изнася в комисията за митниците Темата коментират Кирил Борисов и Стефан Миланов

/КРОСС/ Обвинените за контрабанда и пране на пари Стефан и Марин Димитрови са били информатори на Бойко Рашков по времето, когато е бил вътрешен министър. Това стана ясно от изслушването на Рашков в парламентарната комисия, занимаваща се със скандала в Агенция "Митници".

"Една от полезните функции на временните комисии е, че обществото може да види зад открехнатата завеса какво се е случвало назад във времето. Комисията е към края си. Според мен прокуратурата знае много повече от това, което се изнася". Това каза в ефира на „Твоят ден" по NOVA NEWS Кирил Борисов, журналист от "24 часа".

Според Стефан Миланов, журналист в "Клуб Z" това, което се показва в такъв тип комисии, може да не става за обвинение, но е морално укоримо. Според него хората на висши позиции в държавата отговарят на завишени изисквания за интегритет. „Тоест трябва да се преценява на какви софри и с какви хора си, а това да се снимаш непрекъснато въобще не мога да го разбера", уточни той.