ГЕРБ се регистрира за предстоящите избори 2 в 1
Секция: ПОЛИТИКА
24 Април 2024 16:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ГЕРБ се регистрира за предстоящите избори 2 в 1

/КРОСС/ ГЕРБ се регистрира за предстоящите избори 2 в 1. Георг Георгиев заяви, че от партията ще проведат позитивна кампания, а изборите са в резултат на „желанието на колегите да окупират цялата власт".

„Няма как няколко човека да въртят на пръста си страната, институциите и всички, които живеят тук. Изборите няма да бъдат правени от служебния премиер, министри, чиновници, а от българите. ГЕРБ няма да разчита само на доброто, което направи през последните месеци, но на доброто име и репутация, и политиката, в която сме инвестирали", заяви Георгиев.

Тома Биков посочи, че това, което предлагат на гражданите е възможност за обществото, политиката и икономиката да се върнат към нормалността. „Няма как да станем европейска държава, докато прилагаме ненормални идеи с неадекватни средства", посочи той.

Томислав Дончев заяви, че „изборите са предизвикателство и възможност". Той посочи, че след три години политическо безвремие и превръщането на „МС в кръжок, курс по политика за начинаещи" е време България да има нормално, подготвено правителство с ярки политически фигури.

Дончев заяви, че на въпроса с кого ГЕРБ би управлявала ще отговори след изборите, на базата на вота. Той каза, че резултатът от изборите не зависи от технологията, а от волята на хората.