Емрах и Веси отпаднаха от „Dancing Stars“ по bTV след драматичен дуел
Секция: Шоубизнес
24 Април 2024 18:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Емрах и Веси отпаднаха от „Dancing Stars“ по bTV след драматичен дуел Илиана Раева вдигна 510 точки на Краси Радков и сложи край на 15-годишния им спор в танцовото шоу

/КРОСС/ Само няколко седмици преди големия финал на „Dancing Stars" фолк певецът Емрах Стораро и партньорката му на паркета Веси се сбогуваха с експлозивното шоу. Двамата се разделиха с мечтата да вдигнат купата, след като загубиха нажежения до червено дуел срещу каскадьора Валери Григоров и половинката му в танцовото приключение Дорина. Изходът от двубоя определиха зрителите.

Емрах си тръгна от „Dancing Stars" променен. От „лошо момче" той се превърна в дисциплиниран и концентриран мъж. Синът на Тони Стораро благодари за трансформация на Веси, която го укроти и извади най-доброто от него.

Във вторник вечерта те двамата и останалите състезатели се бориха за вниманието на безкомпромисното жури и емоционалната публика. Осемте двойки създадоха зрелищен спектакъл - преминаха през огън и мрак, скачаха върху маси, падаха зад съдийската скамейка и се забавляваха както никога досега.

Поп звездата Дара и Джими се гмурнаха в океан от страст и единствени грабнаха максималните 40 точки с пищно аржентинско танго. Журито, което в миналия епизод ги срази с критика, описа танца им като „абонамент за финала". Синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър също превърнаха паркета в огнена лава с незабравима самба, а силната им енергия зарази публиката.

Фантастичен куикстеп показаха две двойки. Ергенът Виктор и Михаела бяха в безупречен синхрон. Поп звездата Папи Ханс и Ани, която танцува със спукано ребро, също се справиха блестящо. Певецът режисирано падна зад съдийската скамейка, а по-късно на сцената на „Dancing Stars" за пръв път в тв ефира изпълни новата си песен „От страх да ме загубиш".

Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор се представиха с чувствено танго, в което главен герой беше дантелената превръзка върху очите на каратистката. Неврологът и тв водеща Неделя Щонова и Атанас вдигнаха пулса с ритмичен джайв, фолк певецът Емрах и Веси ни пренесоха на карнавала в Рио с огнена самба, а каскадьорът Валери Григоров и Дорина ни хвърлиха в джаза с прецизна хореография и впечатляващи акценти.

Във вторник вечерта водещият Краси Радков влезе в ролята на матадор, впусна се в пасо добле и закри танцовия двубой с Алекс Раева, която се представи на дансинга миналата седмица. Журито оцени всеки елемент от изпълнението му - от старанието, през чувството за хумор до перфектно изпънатите червени чорапи. Илиана Раева вдигна 510 точки на Краси и му връчи купа. Комикът, който преди 15 години остана втори в „Dancing Stars" и на шега твърдеше, че е ощетен от строгата съдийка, сега прие неочаквания й жест с широка усмивка.

Големите изненади в най-бляскавото шоу обаче предстоят. В следващия епизод двойките ще бъдат подложени на жесток маратон - те ще трябва да сменят различни стилове в рамките на едно изпълнение. Как се готвят, за да прескочат поредното препятствие към финала и какво е настроението зад кулисите ще разрие Станислава Ганчева в „Dancing Stars Extra" в петък от 22.30 часа.