Иван Таков остава председател на групата на МК "БСП за България" в СОС
Секция: ПОЛИТИКА
25 Април 2024 11:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Иван Таков остава председател на групата на МК "БСП за България" в СОС Общинските съветници от местната коалиция отхвърлиха препоръката на Градския съвет на БСП за смяната му с Диана Тонова

/КРОСС/ Иван Таков остава председател на групата на Местна коалиция "БСП за България" в Столичния общински съвет. Това решение беше взето единодушно тази сутрин на заседание на групата на Местната коалиция, на което не присъстваха Диана Тонова и Иван Виделов.

"Групата на Местна коалиция "БСП за България" отхвърля препоръката на Градския съвет на БСП за смяна на ръководството и потвърждава своето доверие към председателя й Иван Таков и настоящото ръководство, пише в решението. - Групата изразява сериозните си притеснения от намесата на тясното ръководство на БСП в решенията й и заявява категорично, че те оронват престижа не само на общинските съветници от местната коалиция, но и на градската организация, както и на самата партия. А опитите на тясното ръководство на БСП за задкулисни договорки с представители на други политически групи зад гърба на общинските съветници от местна коалиция "БСП за България" са абсолютно недопустими".