Peugeot E-Expert фейслифт: Старт на поръчките
Секция: Автомобили
25 Април 2024 19:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Peugeot E-Expert фейслифт: Старт на поръчките

/КРОСС/ Обновеното Peugeot E-Expert вече може да бъде поръчано в дължини L2 и L3. Предлага се в новия марков дизайн, с техническо подобрение и пробег до 348 км (WLTP). Задвижването се осъществява от електрически мотор с мощност 100 кВт/136 к.с. и максимален въртящ момент 270 Нм. Предлагат се два варианта на батерии и за двете дължини: по-малката батерия от 50 кВтч е с комбиниран пробег до 221 км (WLTP). С батерия от 75 кВтч производителят обещава до 348 км пробег с едно зареждане.

Предницата съответства на новия облик на гамата Peugeot - решетка с нов дизайн с новата емблема на марката в центъра, нови Eco-LED фарове със светлинния „лъвов" подпис на марката и оптимизирана броня. Цифровият инструментален панел и големият централен 10-инчов (25,4 сантиметра) сензорен екран са предназначени да осигурят ефективно удобство за потребителя. Отделенията за съхранение, особено в горната част на арматурното табло и в централната конзола, предлагат допълнително пространство.

Цял набор от системи за подпомагане на водача отговарят за безопасността и комфорта на борда, включително система за предупреждение за сънливост с разпознаване на умора, крузконтрол, предупреждение за напускане на лентата, Active Safety Brake с предупреждение за челен сблъсък и помощ при потегляне по наклон.

Обновеното Peugeot E-Expert ще се предлага в цвят Kaolin White като стандарт и по избор в Artense Silver, Titanium Grey и Perla Nera Black. С инсталирането на батерията под пода се запазва както капацитетът, така и гъвкавостта. Има максимален полезен товар от 982 кг (батерия L2 50 кВтч) и капацитет на теглене от 1000 кг.