11 дни великденски изненади в мобилното приложение на Yettel
Секция: Технологии
26 Април 2024 11:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
11 дни великденски изненади в мобилното приложение на Yettel Потребителите, които участват поне 7 пъти в играта, ще бъдат включени в томбола за два телевизора, прахосмукачка робот и пречиствател за въздух

/КРОСС/ Yettel ще организира специална игра с много изненади в своето мобилно приложение за Великден. В продължение на 11 дни (26 април - 6 май) клиентите на телекома могат да играят за отстъпки от партньорите на оператора и мобилен интернет на максимална скорост, а потребителите, които участват поне 7 пъти, могат да спечелят и два 43-инчови телевизора на TCL, прахосмукачка робот и пречиствател за въздух на Xiaomi.

В рамките на кампанията всеки ден в секцията „Великден с Yettel" потребителите на приложението на Yettel ще открият ново великденско яйце с отстъпка от партньорите на телекома като промокод. Клиентите могат да използват промокода при покупка в съответния партньор или да го подарят на свой близък.

Кампанията ще стартира на 26 април, а сред изненадите, които клиентите могат да спечелят са 15% отстъпка от цената на ненамалени продукти в магазини за дома и градината PRAKTIS и 20% намаление на всички пълноразмерни дерматологични продукти от Biotrade.

Любителите на пътуванията мога да очакват 10% отстъпка за настаняване във ваканционно селище „Санта Марина" в Созопол, хотел „Вива Маре Бийч" в Созопол и СПА ризорт „Св. Иван Рилски" в Банско. Към тях трябва да добавим и 25% по-ниска цена за наем на автомобили за повече от три дни от Top Rent A Car.

Клиентите на Yettel ще могат да играят и за 10% отстъпка от ненамалените продукти от секцията „Майка и бебе", и 5% допълнителна отстъпка за намалените продукти от категория „Играчки" на Ozone.bg.

Сред останалите награди от партньори във „Великден с Yettel" са 20 лв. намаление при поръчка над 150 лв. от всички продукти на Intersport, 30% намаление за слънчеви или диоптрични очила от Vision Express и 15% отстъпка за всички ненамалени стоки в сайта на Vintage Summer.

По време на кампанията потребителите ще могат да спечелят и до 5000 мегабайта мобилен интернет на максимална скорост.

Всеки, който използва редовно приложението на Yettel и „счупи" поне 7 яйца с оферти, ще бъде включен автоматично в специалната великденска томбола на оператора. Тя ще донесе четири награди на най-активните потребители.

Първите две награди са 43-инчови телевизори TCL 43P615 Android TV, които предлагат 4K HDR картина, Dolby Audio звук и Micro Dimming технология за по-добър контраст. Потребителите могат да спечелят и Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P. Прахосмукачката робот е способна да измита и измива подови настилки и е перфектна за хора с домашни любимци. Последната награда от томболата е XIAOMI Mi Air Purifier Pro. Този пречиствател за въздух от висок клас филтрира 99,97% от вредните частици във въздуха в помещения до 60 кв.м, като същевременно премахва неприятните миризми.