Делян Пеевски: Няма да позволя на Петков и компания да разбият държавата
Секция: Коментари
26 Април 2024 12:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Делян Пеевски: Няма да позволя на Петков и компания да разбият държавата

/КРОСС/ "Петков молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него. Искаше да ги сдобря. Йордан Цонев го хвърли в кабинета на лидера на ГЕРБ като малък пудел. Бойко стана и го прегърна, защото има голямо сърце. Предричам, че след изборите може отново да го приюти. Може и да застана между тях като балансьор, за да не откраднат държавата - Кирил Петков и компания. Няма да им позволя да разбият държавата, нито службите или правосъдната система". Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

"ПП-ДБ не може да направи нищо друго, освен да скимти и да се моли на Борисов. Проектът им приключи, той остана при контрабандните канали и техния ментор Рашков, който е зарибил и ги е вкарал в рибарник. Избирателите, които гласуваха доверие за една промяна, са достойни, но тя се оказа контрабандна подмяна:, коментира още Пеевски.

По думите му Кирил Петков може да бъде "булка само на Борисов". "Той е като сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя. Кой е казал, че ние искаме да влизаме в коалиция? Нека оставим избирателите да решат. Те ще наредят кой ще е първи, втори, трети. Видяхме, че ПП-ДБ са обрали парите на нашите близки, за да не могат да живеят достойно - няма как да работим с тях", категоричен беше Пеевски.