Георги Свиленски: Днес се доказа, че Ваня Григорова е патерица на Бойко Борисов
Секция: Коментари
26 Април 2024 17:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Георги Свиленски: Днес се доказа, че Ваня Григорова е патерица на Бойко Борисов След Елена Йончева, днес падна маската и на Ваня Григорова   

/КРОСС/ „Започват да падат маски. Преди два дни падна маската на Елена Йончева и зависимостите ѝ от Делян Пеевски и ДПС. Днес падна маската и на Ваня Григорова и зависимостите ѝ от ГЕРБ и Бойко Борисов." Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на „БСП за България" Георги Свиленски на брифинг в Народното събрание.
 
„Борисов в рамките на няколко месеца успя да предаде, първо, избирателите си, когато предложи Антон Хекимян за кмет на София. След това предаде преговарящата си група за правителство - Сачева, Петкова и Назарян. Днес предава и бъдещите си избиратели в София, като им казва ясно, че на местните избори е работил за Ваня Григорова и тя му трябва в българския парламент, за да бъде негова патерица", посочи Свиленски. 
 
По думите му днес е станало ясно на всеки, че Ваня Григорова няма да се грижи за интересите на столичани и че тя не е искала да бъде кмет на София, а само е използвана да бъде кандидат.
 
„Ваня Григорова не я интересуват интересите на работещите, на бедните, а единствено я интересуват местата в листите. И когато поканихме хората в ляво на срещата ни на 1 май за обединение, част от критиците ни от „Левицата" казаха, че 1 май било късно, защото листите ще бъдат регистрирани. Това потвърждава още веднъж тяхното желание единствено за места в листите - никакви политики, никакви решения за България и за работещите хора", категоричен бе Георги Свиленски.
 
И заключи: „Признанието на Борисов днес е много важно както за българското общество, така и за левите избиратели - да не се подвеждат, а да гледат кой е истинската алтернатива. Ваня Григорова и Мая Манолова ще бъдат поредната патерица на ГЕРБ в парламента."