Изцяло реновиран магазин на Lidl отвори врати в бургаския квартал „Изгрев”
Секция: БЪЛГАРИЯ
27 Април 2024 10:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изцяло реновиран магазин на Lidl отвори врати в бургаския квартал „Изгрев”

/КРОСС/ Изцяло обновеният магазин на Лидл България в квартал „Изгрев" на ул. „Транспортна" в Бургас отвори врати за своите клиенти. Той разполага с удължена търговска зала и склад и е оборудван по най-съвременни технологични и екологични стандарти. Инвестицията в обекта е за над 3,5 млн. лв.

Освен LED осветление и електронните ценови табели, модерната визия на магазина се допълва и от шест каси на самообслужване и нови колички за пазар. За по-голямо удобство на клиентите всички печива от „Фурната на Lidl" са презентирани във витрина на пет нива, а месото, дълбоко замразените продукти и плодовете и зеленчуците са удобно подредени на още по-голямо пространство. Всичко това допринася за по-бързото и лесно пазаруване, което пести на хората време и средства.

По традиция в деня на откриването всички посетители на Lidl са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

С отварянето на нови обекти на удобни локации в цялата страна, както и с иновативния си подход и бизнес модел, смарт дискаунтърът ще продължи да осигурява още повече възможности за качествено и умно пазаруване на своите клиенти и през 2024 година.