Осъдиха Бритни Спиърс да плаща милиони на баща си
Секция: Шоубизнес
27 Април 2024 19:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Осъдиха Бритни Спиърс да плаща милиони на баща си

/КРОСС/ Бритни Спиърс официално уреди делото си за попечителство с баща си Джейми Спиърс.

Въпреки че настойничеството бе прекратено още през 2021 г., производството по този въпрос е приключило едва сега. Според TMZ съдът реши Бритни да плати съдебните разноски на баща си в размер на 2 милиона долара, докато тя няма да получи нищо.

Това е вбесило певицата, отбелязаха запознати със ситуацията.

Медиите твърдят още, че самата Спиърс е похарчила над 4 милиона долара за адвокати. След като напусна съдебното заседание, Спиърс, според Daily Mail, напусна в компанията на бившия затворник Пол Ричард Солиз, с когото преди това е била виждана заедно. Певицата счупи и предното стъкло на колата отвътре, като хвърли краката си върху панела и проби стъклото с пета.

Бритни Спиърс попадна под опеката на баща си през 2008 г. след нервен срив, дължащ се на пристрастяване към алкохол и наркотици. Както тя каза по-късно, семейството й нарушава правата й по време на настойничеството и я малтретира, като напълно контролира живота и финансите й. Спиърс призна, че й е било забранено да забременява и дори е била принудена да си сложи спирала.

„Искам да мога да се омъжа и да имам дете", каза тя по време на изслушване за попечителство през 2021 г., като каза, че баща й й забранява да го прави. Когато Бритни беше под настойничеството, феновете бяха много притеснени за нея и поискаха освобождаването на певицата. Притесненията не стихнаха, след като тя бе освободена от опеката на родителя. Бритни Спиърс, според потребителите, често се държи странно и според феновете се нуждае от помощ.

Миналото лято тя се разведе със съпруга си Сам Асгари след година брак, след което започна да се забелязва в компанията на различни мъже, а в Instagram публикува видеа, на които танцува гола. Самата Бритни не реагира добре на опитите на феновете да разберат как се справя и изисква да не се бъркат в личния й живот. Междувременно в мрежата често се обсъжда версията, че всъщност Бритни Спиърс е мъртва отдавна и нейните социални мрежи се управляват от други хора.