Volvo: Ново забавление по време на паузата за зареждане
Секция: Автомобили
25 Май 2024 18:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Volvo: Ново забавление по време на паузата за зареждане

/КРОСС/ С най-новата безжична актуализация за информационно-развлекателната система на Google, култовата игра "Angry Birds" си проправя път в много модели Volvo за първи път. Докато електрическият или plug-in хибридният автомобил на шведската марка премиум автомобили се зарежда, пътниците могат да изпратят ядосаните птици и да търсят яйца и прасета, използвайки сензорния екран на автомобила.

В допълнение към приложението "Angry Birds", други услуги за видео и стрийминг също са достъпни за изтегляне в Google Play Store със софтуерната актуализация за Android Automotive. След като Volvo преди това включи Amazon Prime Video и YouTube, Peacock и Max скоро ще бъдат добавени - в зависимост от региона и пазара. Единственото изискване за ползване е информационно-развлекателната система на Google, която е част от всички нови модели Volvo, и абонамент за съответната услуга.

Като пионер в безопасността, шведите не правят никакви компромиси: игрите и видео стриймингът са възможни само когато автомобилът е неподвижен. Приложенията не могат да се активират по време на шофиране, така че водачът да не се разсейва и да може да се концентрира напълно върху случващото се на пътя.