Масон-сатанист планирал двете световни войни
Секция: ЛЮБОПИТНО
05 Октомври 2011 10:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Масон-сатанист планирал двете световни войни

/КРОСС/ Алберт Пайк е американски генерал, който още през 19 век т.е. преди 140 години е написал документ, в който е описал как ще се проведат три световни войни, пише днес онлайн портала "Курир".

На 15 август 1871 г. той изпраща писмо до свой приятел, в което описва плановете за три световни войни които са необходими, за да се създаде нов световен ред.

В писмото си той до последен детайл описва и трите световни войни.

Първата световна война според написаните планове на Пайк е трябвало да се случи, за да могат илюминатите т.е. масоните да свалят властта на царя в Русия и от тази страна да направят крепост на атеизма и комунизма.

Военните агенти на илюминатите ще предизвикат война между британската и германската империя. В края на войната комунизма ще бъде създаден в много страни, за да може да отслабне религията.

Чрез своя сътрудник Ото Фон Бисмарк, лидер на тогавашната германска държава, Пайк дълго време подготвя обстоятелствата, необходими за започване на Първата световна война. Неговите усилия приключват през 1914 г., когато група сръбски националисти извършват успешен атентат срещу австрийския крал Франц Фердинанд, което става повод за започването на Първата световна война.

Втората световна война е трябвало да започне със стимулиране на сблъсъците между фашистите и евреите, се казва в писмото на Пайк. Тази война трябвало да се води така, че нацизма да бъде унищожен, а евреите да станат толкова силни, че да могат да създадат държавата Израел в Палестина.

След Втората световна война комунизма трябва да бъде достатъчно силен, за да се противопостави на християнството.

Третата световна война ще се води между евреите и ислямския свят.

В тази война евреите и мюсюлманите ще се унищожат помежду си.

Междувременно, той посочва че вследствие на бойните действия в Третата световна война, повечето от световните нации ще бъдат духовно и икономически изчерпани. В този момент ще бъдат изтикани на преден план нихилистите и атеистите и ще стане социален катаклизъм.

След като бъде унищожена християнската култура в света ще бъде основано учението на Сатаната.

Кой е Алберт Пайк?

Пайк е роден през 1809 г. в Бостън, и е завършил Харвард. По-късно като генерал участва в американската гражданска война. Според очевидци, той се славил най-вече със свободното си говорене на 16 езика и имал една от най-влиятелните позиции в масонското движение в САЩ. Бил сатанист и редовно осъществявал окултни ритуали.

Кои са илюминатите? "Илюминати" е наименованието на тайна организация, която съществува от 18 век с цел да контролира събитията на планетата. Илюминатите постигат интересите си чрез своите агенти, които управляват решенията на големите корпорации и правителства. Целта на илюминатите е създаването на нов световен ред. Организацията е създадена от Адам Вайшапут на 1 май 1176 година.

Терминът "Илюминати" означава просветени. След реформите, които се случват през 19 век, илюминатите стават тайна организация в самата масонска организация.

/НИ/