Предстоящи събития в страната за утре, 2 март
Секция: CROSS ПРЕСЦЕНТЪР
01 Март 2012 19:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 2 март

* * *
София /КРОСС/  Президентът Росен Плевнелиев ще изнесе пред студентите от Софийския университет „Св. Климент Охридски" лекция на тема: „Българската национална идентичност в 21-ви век".

 

* * *
София /КРОСС/ В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

 

* * *
София /КРОСС/ В 10.30 часа Състав на Софийския апелативен съд ще заседава по делото срещу Валентин Димитров, обвинен в длъжностно присвояване в особено големи размери от „Топлофикация" София.

 

* * *
София /КРОСС/ В 11.00 часа състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу групата на Октопода. 

 

* * *
София /КРОСС/ В 11.00 часа в официалната зала на Столичната община кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова и министърът на околната среда и водите Нона Караджова ще подпишат договор за изграждане на ВиК мрежа в квартал „Суходол".

 

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 часа, в зала № 702, етаж 7 в сградата на АПИ министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" инж. Лазар Лазаров и членът на УС инж. Илиана Захариева ще представят на пресконференция състоянието на републиканската пътна мрежа след обилните снеговалежи и снеготопенето.

 

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 часа в зала „Средец" на Шератон София Хотел Балкан ще се проведе церемония за началото в България на Европейската година на активния живот на възрастните хора и солидарността между поколенията - 2012. Ще участват социалният министър Тотю Младенов, здравният министър Стефан Константинов, министър Томислав Дончев, Зинаида Златанова - ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, д-р Надежда Тодоровска - Заместник генерален директор на Български Червен Кръст и др.

 

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 часа пред Докторския паметник в София БЧК организира традиционното гражданско поклонение в памет на героите медици, загинали в Руско-турската освободителна война.

 

 

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Фондация „Искам бебе" за представяне на първата по рода си книга „Срещи със себе си" - за влиянието на емоциите при решаване на репродуктивни проблеми.

 

* * *
София /КРОСС/  От 11.00 часа в „София прес" ще се проведе пресконференция на тема: „Криминално банкиране: Технология за заробване на кредитополучатели".

 

* * *
София /КРОСС/  От 19.00 часа в Театър „Възраждане" представлението "Двама на люлката" ще се играе благотворително с цел подпомагане на пострадалите от тежките наводнения в село Бисер.

 

* * *
Пловдив  /КРОСС/ От 11.00 часа в зала № 1 на Апелативен съд (втори етаж на Съдебната палата) ще се проведе годишното отчетно събрание на Окръжен съд Пловдив и на районните съдилища в Пловдив, Асеновград, Карлово и Първомай.