Едно на милион - близнаци от Лондон са с различен цвят на кожата
Секция: ЛЮБОПИТНО
06 Юли 2015 15:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Едно на милион - близнаци от Лондон са с различен цвят на кожата

/КРОСС/ Медиите съобщиха за нова двойка близнаци с различен цвят на кожата - 4-годишните Боби и Райли Джордж от Западен Лондон. Според The Daily Mail, майката на момчетата Абигейл Танг е с бяла кожа, а баща им - Ричард Джордж, е от смесена раса.
Когато станало известно, че Абигейл чака две бебчета, лекарите заявили, че шансовете дечицата да са с различен цвят на кожата са едно към 1 милион. Точно така се случило и сега Боби е със сини очи и светла кожа, а Райли - с по-тъмна кожа и кафяви очи.
Първоначално бебетата са изглеждали еднакво, но след шест седмици започнали да се забелязват първите разлики. Характерите на братята също са различни. Докато Боби е по-самостоятелен и активен, Райли е по-кротък.

"Когато тя е беше бременна, се шегувахме, че едното бебе може да е мургаво като мен, а другото светло като Аби, но никога не сме мислили, че това наистина ще се случи", разказва бащата. Г-жа Танг пък от своя страна заявява, че хората на улицата я гледат странно и я питат да не би случайно да е бавачка на децата и дали Ричард е баща на близнаците.
Абигейл и Ричард имат още едно дете - 17-месечната Амелия, която прилича и на двамата си родители.
По-рано беше съобщено, че във Великобритания живеят близнаци с различен цвят на кожата. Веднага след раждането на близнаците Ричардсън си приличали като две капки вода, но само след няколко седмици цвета на кожата на едното от момчетата се променил.