Диджей вади пострадали при катастрофа с миниван журналисти (обновена)
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Септември 2015 17:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Диджей вади пострадали при катастрофа с миниван журналисти (обновена)

/КРОСС/Един мъж загина, а други трима души са тежко ранени при жестока катастрофа, станала във вторник сутрин на пътя София-Варна край Ловеч, съобщават от МВР. Два автомобила, единият от които бил служебна кола на Информационна агенция БГНЕС, се ударили челно. Загиналият е 32-годишният фотограф на БГНЕС Петко Налбантов. Сред ранените са още двама служители на агенцията - операторът Светломир Генов и шофьорът Любомир Янев. Те са настанени в болницата в Ловеч в критично състояние.

В спасяването на пострадалите се включил и известният диджей Джорджо, който съобщи за инцидента в профила си във Facebook. Около час след възникаването на катастрофата, журналистите от БГНЕС обявиха, че спират работа за деня.

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщават, че движението по пътя, на който стана катастрофата, в посока Варна се отклонява при пътен възел "Абланица" - през с. Българене - до разклона за Дъбрава и отново по път I-4. Трафикът в посока София се отклонява при разклона за Дъбрава - с. Българене - пътен възел "Абланица", информира Нова.

Екипът на агенция "КРОСС" изказва съболезнования на близките и колегите на Петко Налбантов!