Сава Савов: Ще изпълня стриктно поетите ангажименти и ще съм след три месеца с отчет при вас
Секция: ПОЛИТИКА
23 Октомври 2015 16:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сава Савов: Ще изпълня стриктно поетите ангажименти и ще съм след три месеца с отчет при вас

/КРОСС/Независимият кандидат за кмет на община Братя Даскалови Сава Савов благодари на БСП за подкрепата, на жителите за откровените разговори и добрите думи, които отправяха към него по време на кампанията. В предизборната кампания Сава Савов с №9 се срещна със стотици хора, които споделяха разочарованието си от изтичащия мандат и настояваха за категорична промяна.
„Искаме да не сме откъснати от света", заръчаха хората от селата Славянин, Кольо Мариново, Сърневец, Малко Дряново и Православ, които не са виждали общинар за 4 години. „Не искаме да ни се кърпят дупки само по избори", категорични бяха жителите от Съединение, Гранит и Братя Даскалови. Против непрозрачната продажба на общинска земя се обявиха от Горно Белево, Оризово и Черна гора. За открити обществени поръчки настояха жителите в Плодовитово, Мирово и Партизанин. „Нека се градят паркове, но за прилични суми, а не за милиони и да се залагат пари за поддръжката им", заключиха възрастните хора от Опълченец, коментирайки скъпоструващите паркове, построени в този мандат, в съседните села. „Имаме стратегия за туризъм и съхраняване на културата, но никой не ни потърси през последните години", анализираха в Медово и Найденово. „Вярваме в промяната и тя ще дойде с номер 9 в бюлетината за кмет на община Братя Даскалови", бяха категорични в Голям дол, давайки и задачи на Сава Савов за първите дни.
„Приемам поръченията ви отговорно, ще изпълня поетите ангажименти и ще съм след три месеца с отчет при вас, доверете ми се на 25-ти октомври, за да управляваме заедно, открито и почтено", каза кандидатът с подкрепата на БСП Сава Савов. Той представи петте си ангажимента за всяко населено място, с които да стартира новия мандат.
„Заедно ще влезем в Общината и в диалог ще управляваме успешно! Имам решения на вашите въпроси. Улиците ще са светли! Ще е сигурно и безопасно! Ще осигурим достъп до лекарска грижа, транспорт и административни услуги! Образованието ще ни е приоритет! Ще ремонтираме читалищата, храмовете и ще развиваме туризъм! Един ден младите хора ще се върнат в Братя Даскалови! Като сме заедно ще решим всички важни проблеми и ще променим облика на общината!", заключи Сава Савов, представяйки своето виждане за успешно местно самоуправление. Той благодари на екипа си за кампанията, на кандидатите за общински съветници и кметове, на всички участвали в организираните десетки прояви и стотици срещи.