Т. Дончева: Захариева е назначена, защото ще се сработи с Цацаров
Секция: ПОЛИТИКА
19 Декември 2015 11:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Т. Дончева: Захариева е назначена, защото ще се сработи с Цацаров

/КРОСС/ Екатерина Захариева е част от бизнескръга, овладял властта. Г-н Борисов такива си ги избира. Вие си отговорете дали той иска съдебна реформа. Новият правосъден министър е предназначена да уплътни поста, за който ГЕРБ нямат човеци. Може и да й дадат пет папки, но момичето няма възгледи, затова и не го мъчете. То е назначено, защото е администратор и ще се сработи с Цацаров и няма да го закачат. Нейният съпруг е свързан със строителния бизнес, ще бъде вързан със Столична община, с претенциите за мястото на Петър Диков - ако не той, то хора от неговия кръг, каза председателят на „Движение 21" Татяна Дончева в интервю за ВTV.

„Екатерина Захариева е завършила в Пловдивския университет. След завършването има две години като адвокат, след което става юрисконсулт", посочи Дончева. „Кой адвокат става юрисконсулт?", попита тя.

„Оттам нататък е била юрисконсулт на едно министерство, после - човек от екипа на Плевнелиев, защото съпругът й е личният архитект на Плевнелиев в строителната му фирма, и след това, в това си качество - два пъти служебен министър. Никога не е била в съдебна зала, не се занимава с такива работи. За всичко останало може да си осигури сертификати", заяви Т. Дончева.