Битката за Спортен талант на публиката продължава
Секция: СПОРТ
14 Април 2016 14:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Битката за Спортен талант на публиката продължава

/КРОСС/Битката за Спортен талант публиката на „Еврофутбол" продължава да бъде все така оспорвана точно 9 дни от началото на допитването в сайта на компанията. След като Ерика Зафирова излезе начело в края на предходната седмица, сега 16-годишната състезателка по художествена гимнастика продължава да удържа първата позиция с 449 гласа. Подгласничката й до момента - Пламена Съйкова от Пирдоп (каяк), е с 285 гласа. На трето място излезе сноубордистът от Чепеларе Георги Налбантов, който е със 192 вота. Само преди 4 дни 21-годишният състезател бе с едва 28 поддръжника, но явно набира инерция и водачите във временното класиране трябва да се притесняват за неговата активност. Лекоатлетката Диляна Йоргачкова от Стара Загора отстъпи 3-то място, като вече е 4-та със 174 вота.

На 05.04.2016 г. „Еврофутбол" стартира допитването за Спортен талант на публиката, което ще продължи до 19.04.2016 г. Победителят ще получи финансиране от българския букмейкър за своята подготовка, екипировка и/или участия в състезания и възстановяване. До момента броя на подадените гласове достига 2 700 за 64 състезатели.

Всеки, който иска да гласува, може да види пълния списък от 100 спортисти и да гласува за един от тях тук.

Медийни партньори са: сайтовете sportal.bg, dir.bg, gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, actualno.com, sportlive.bg, winner.bg, вестниците „Еврофутбол" и „Марица", агенция КРОСС, телевизиите ТВ7, News7 и Канал 3, както и радиата Дарик и БНР.