Локомотив София подарява визита в италианския гранд „Милан“
Секция: СПОРТ
13 Декември 2016 13:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Локомотив София подарява визита в италианския гранд „Милан“

/КРОСС/ФК Локомотив София 1929 отбелязва приключването на спортно-състезателния сезон на ДЮШ с голямо парти, специални гости, футболни признания и много награди. Събитието ще се състои на 22 декември, четвъртък от 18:00 часа в залата за художествена гимнастика на стадион „Локомотив".

За първи път тази година клубът награждава най-добрия футболист за 2016-а сред младите железничари, показали високи спортни постижения. Отличеният талант ще посети и разгледа базата на италианския гранд „Милан" и ще присъства на живо на мача „Милан - Фиорентина". „Най-добрия футболист на годината" ще има възможността и лично да присъства на тренировка на представителния отбор на гранда.

"Гордеем се с постиженията на младите локомотивци. Те са бъдещето на клуба и ние инвестираме много в школата и нейното развитие. С визитата в „Милан" искаме да покажем на децата и юношите ни, че усилията се възнаграждават. Да ги мотивираме още повече, като ги накараме да искат и да дават най-доброто от себе си." - споделя президентът на клуба г-н Иван Василев.

Сред специалните гости, получили покана за празничната вечер, са министърът на икономиката г-н Божидар Лукарски, кметът на СО район „Надежда" г-н Димитър Димов, кметът на СО район „Сердика" г-н Тодор Кръстев, изпълнителният директор на „ТЕВА" г-н Николай Хаджидончев, г-н Илия Пашов, както и председателят на ОСК Локомотив София г-н Даме Стойков и президентът на фондация „Аз обичам България" и двунационална търговска камара България-Израел г-н Авионам Катриели.