Тарантино наложил тотална забрана на мобилни телефони на снимачната площадка
Секция: Шоубизнес
11 Юни 2019 07:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тарантино наложил тотална забрана на мобилни телефони на снимачната площадка

/КРОСС/ Американският режисьор Куентин Тарантино наложил тотална забрана на мобилните телефони на снимачната площадка на "Имало едно време в Холивуд", съобщават Контактмюзик и БТА.56-годишният кинотворец не желаел нищо да разсейва екипа, за да може всички да се съсредоточат върху работата си. За тези драконовски мерки разказа Тимъти Олифант, който играе в продукцията. "Тарантино заяви на всички - "Всички смартфони са аут! Край! Няма предупреждения, няма прошка! Хвана ли някой - веднага си тръгва вкъщи. И не си мислете, че разказвам приказки!"

Олифант си спомня, че извън снимачната площадка имало малка кабинка, в която хората можели да си проверят мобилните устройства. Там те ги оставяли, преди да се отиде на снимки. Ако трябвало да се обадят на някого, пак отивали в кабинката.
Според Олифант ограниченията били досадни, но си струвало, защото за всеки от екипа било голяма чест да работи с Тарантино. Самият режисьор признал, че това е най-личният филм в кариерата му и той смятал да вложи всичко в него. Поради тази причина изисквал и от всички останали максимална концентрация. Самият Олифант през цялото време се страхувал да не чуе отнякъде позвъняване на смартфон, защото с неговия притежател щяло да бъде свършено откъм участие в продукцията.