Michael Bibi за първи път в България по покана на Cacao Beach Club
Секция: Шоубизнес
13 Август 2019 14:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Michael Bibi за първи път в България по покана на Cacao Beach Club

/КРОСС/ На 23 август (петък) за първи път в България ще посрещнем Michael Bibi - ключова фигура на британската електронна сцена. Cacao Beach Club кани създателя на парчето Hanging Tree за една незабравима нощ, а заедно с него ще бъдат и българските артисти Gabriel Del и Marsel Rohas.

Michael Bibi създаде музикалната си марка с редица успехи в сферата на електронната музика. Британецът, който прави както музиката си, така и вокалите си сам, изгради свой собствен звук, разпознаваем по целия свят. Да създава и пуска музика, както и да посещава най-добрите партита по света са трите неща, които го мотивират, и той няма намерение да позволи на никой или нищо да го спре. Michael прави и всичко възможно да се увери, че музиката му поддържа настроението на всяко едно парти.

Самият той казва: „Аз ям, дишам и спя музика".

Страстта на Michael към музиката се поражда още в детството му. В ранна възраст баща му, който е блус и джаз музикант, го взима с него на едно от турнетата му. Там, младия ентусиаст е изложен на различни влияния, които могат да бъдат уловени дори в музиката му днес.

Michael продължава да изгражда собственото си име и стил с уникални продукции за лейбъли като Snatch, Viva, Lost Records и SolidGrooves. С много вълнуващи предстоящи проекти и световни турнета Michael Bibi ще дебютира и в Cacao Beach Club на 23 август.

След партито с Michael Bibi, не пропускайте и закриването на летния сезон на клуба с участието на Timmo & Wehbba на 31 август.

Повече информация за предстоящите партита може да видите тук: http://www.cacaobeach.bg/, както и на официалната Фейсбук страница на CACAO BEACH CLUB: https://www.facebook.com/CACAOBEACH

Билети за 23 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg