Стефан Данаилов отново на сцена след инцидента
Секция: КУЛТУРА
09 Септември 2019 12:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стефан Данаилов отново на сцена след инцидента

/КРОСС/ Аз още преди претърпения инцидент исках да играя в началото на театралния сезон във Варна и след като се пооправих и проходих прилично, си казах защо пък да не се върна на сцена и ако всичко е наред, ще го направя тази вечер. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" актьорът Стефан Данаилов. След като изиграя представленията си във Варна, ще отида на 12-ти в Русе и след това ще отида отново на доктор, за да видят какво е състоянието ми, допълни той.

По повод на предстоящите местни избори и по специално в София, Стефан Данаилов коментира, че той винаги е наблюдавал случващите се процеси. Според него изборите в София ще са сложни. Двете жени в лицето на Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, които се очаква да са основните претендентки за кметския стол, са хубави, интересни и умни жени. Стефан Данаилов коментира, че той е работил преди години с Йорданка Фандъкова, когато е била зам.-кмет на София по културата. Тогава работехме много добре и помня как изглеждаше тя тогава и сега. Сега тя ми изглежда вече доста уморена и изглежда, че рутината доста й пречи. Друго, което ми прави впечатление в София е, че каквото и да се случи, то винаги минава покрай нея - все някой друг го е извършил, а реално цялата отговорност я носи тя, отбеляза актьорът.

Според Стефан Данаилов Мая Манолова, която е и негова приятелка, той отбеляза, че тя иска да върши работа. Като обмудсман тя ходи къде ли не и се опита да свърши доста работа, но нямаше необходимия властови ресурс. Според актьора тя е най-добрата кандидатура, зад която може да застане и БСП и допълни, че независимо какво ще реши партията, той със сигурност застава зад нея като кандидат кмет на столицата. Той отбеляза още, че ако тя стане кмет, тя трябва да внимава да не подкара работата си по схемата Фандъкова-Борисов. Мая Манолова трябва да решава проблемите по свой начин.