Фандъкова: В последните 10 години наложихме промяната, каквато София не познаваше
Секция: ПОЛИТИКА
14 Септември 2019 09:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фандъкова: В последните 10 години наложихме промяната, каквато София не познаваше

/КРОСС/ „През последните 10 години наложихме скоростно промяната, каквато София не познаваше". Това каза в интервю по БНТ кметът на София Йорданка Фандъкова Днес тя ни се струва като нещо естествено, но всъщност не е. Тя се дължи на много работа, на много ясен план, на много конкретни проекти. За да продължи със същата скорост развитието на София, е нужно да продължим промяната на града", заяви Фандъкова и подчерта, че работата за София я мотивира. „Ние излизаме с конкретни проекти и план за действие", посочи Фандъкова.

По думите й, за 10 години е имало и допуснати грешки, и пропуски. „Сменяла съм хора от екипа, разделяла съм се с хора, това е било публично ясно тогава, когато има грешка или загубено доверие. В момента ние имаме промяна и пренастройване на приоритети, тъй като по много от тях вече има сериозни резултати. Новите проекти имат нужда от нова енергия и нова хора", каза Йорданка Фандъкова.

По въпроса за предизборната кампания и битката за София, Фандъкова е на мнение, че кампанията е тръгнала по начин, който тя е предполагала. „Нямам по никакъв начин илюзията, че кампанията ще бъде лесна. За мен, никога тази позиция не е била позиция на власт. Това е позиция, която ни позволява да работиш за промяна, за развитие, за хората. По този начин винаги съм гледала на тази работа. Разбира се, много, много работа", каза още Йорданка Фандъкова.