Милко Багдасаров: Младите хора ще се върнат в Кърджали, ако намерят реализацията си
Секция: ПОЛИТИКА
10 Октомври 2019 09:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Милко Багдасаров: Младите хора ще се върнат в Кърджали, ако намерят реализацията си

/КРОСС/ "Недоволството на нашите съграждани е факт, поне 56 процента от тях искат промяна. Ние от БСП сме екипът, който може да я направим. Нужни са опитни хора, които да донесат тази промяна, за да не правим повече експерименти". Това заяви кандидатът за кмет на община Кърджали Милко Багдасаров пред БТВ. По думите му основните проблеми на града не са решени нито от общинската, нито от държавната администрация - само се обещава, а на този етап единствено от "БСП за България" излизат с конкретна програма. Багдасаров коментира и водното огледало в Кърджали, което по неговото мнение е отражение на това, което се е случило в града: "Израснаха много като политици, но като управници - бих казал, че имам огромни резерви да им дам оценка". Багдасаров обърна внимание на екологичната тема на местно равнище, като коментира, че централният парк е най-замърсеното ни място в града.

"Младите хора ще се върнат в Кърджали, когато могат да намерят реализацията си тук. Реализация, която да им осигури добри доходи. Нашата цел е Кърджали да бъде Силициевата долина на България", заяви кандидатът на кмет от левицата.

"Приятели, изберете кмет, който може да обедини усилията на всички, за да се работи за нашия град в интерес на всички, защото кърджалийци заслужават добро управление, защото всички искаме промяна. Тази промяна може да се случи с екипа на "БСП за България", заключи Багдасаров.