Лейди Гага за „аферата" с Брадли Купър: Всичко беше театър (Видео)
Секция: Шоубизнес
11 Ноември 2019 10:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лейди Гага за „аферата" с Брадли Купър: Всичко беше театър (Видео)

/КРОСС/ За тези, които не си спомнят – едно от кино събитията на 2019 г. беше четвъртият поред римейк на холивудската лента „Роди се звезда".

Филмът бе посрещнат с относително позитивни отзиви както от критиката, така и от зрителите и донесе на Лейди Гага нейната първа номинация за „Оскар".

Въпреки че певицата-актриса загуби битката за заветната статуетка в полза на Оливия Колман и нейното феноменално изпълнение във „Фаворитката", една от основните теми, които вълнуваха медиите след края на церемонията беше сценичното поведение на Лейди Гага и Брадли Купър, които заедно изпълниха лиричната композиция Shallow.

Химията беше толкова наелектризираща, че веднага заваляха спекулации, че между двамата има нещо повече от приятелство и добри колегиални отношения.

Слуховете се засилиха още повече, когато малко по-късно Брадли Купър и съпругата му – супермоделът Ирина Шейк обявиха своята раздяла.

В крайна сметка Shallow взе „Оскар" за най-добра песен към филм, а Лейди Гага няколко пъти публично отрече да има романтична връзка с Купър.

Буквално преди дни, в интервю за Elle певицата разкри защо двамата с Брадли са излеждали толкова погълнати един от друг на сцената на „Оскар"-ите:

„Планирахме цялото изпълнение, всичко беше напълно оркестрирано. Превъплътихме се в една любовна история. За мен като артист и певица беше важно хората да повярват, че ние сме влюбени. Искахме това усещане да премине отвъд камерата и телевизионните екрани. И наистина работихме усилено над тази идея, репетирахме по цели дни."

Брадли Купър, от своя страна, за сега не е коментирал слуховете за роман между него и Лейди Гага и на този етап изглежда напълно отдаден на кариерата и своята дъщеря Леа.

video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=JPJjwHAIny4&feature=emb_logo