Бунак си, ако гледаш порно от компютър, който се следи
Секция: Коментари
10 Декември 2019 10:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бунак си, ако гледаш порно от компютър, който се следи

/КРОСС/ Ако говорим за последните години на местните избори през 2003 г недействителните гласове бяха един млн. и 150 хиляди. Следваха две хубави години и накрая през 2015 г. имаме скок - 14 и 15 процента. Още не знаем какво се е случило. Това каза по БТВ Михаил Константинов от „Информационно обслужване“ за срещата с президента Румен Радев.

Моят и на президента погледите ни са верни. Първите избори, които ни предстоят са парламентарни. При тях се правят два избора. Там машинното гласуване сме го виждали. Ако се направи хубава кампания и хората се научат как да гласуват-да опитаме. Не искам да излизам като ретрограден специалист, но няма такова нещо по света. Има още едно нещо-доверието. Ако някой креслива група каже, че изборите са хакнати, доверието заминава. Жалбите на тези избори са два пъти по-малки от предишните. Т. е провели са се два пъти по-добре.

Срещата при президента беше много полезна. Изпълнителната власт ще е добре информирана за това, което се каза. Може да направим друг дизайн на бюлетината за общински съветници. Имаме време да направим анализ.

Ние работим само с лицензиран софтуер. Нелицензиран софтуер при нас няма. А дали някой е влизал по сайтове, вероятно не. Човек трябва да е голям бунак, да гледа порно от компютър, който се следи. Нека да си гледа порно от вкъщи.

В средата на 2021 година ще има избори. Новите играчи стоят по един-два сезона на сцената и после си отиват.