Нешка Робева: Изхвърлянето на Русия от олимпийските игри е изключителна демагогия
Секция: СПОРТ
11 Декември 2019 15:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нешка Робева: Изхвърлянето на Русия от олимпийските игри е изключителна демагогия

/КРОСС/ Изключителна демагогия. Така пред БНР Нешка Робева определи решението на Световната антидопингова агенция да отстрани Русия от международни състезания за четири години.

„Няма рекорди от спортисти, които са абсолютно чисти. Тъжното е, че тук се вкарва много политика. Против съм това спортът да бъде използван за политически цели... Ощетени са млади хора, състезатели", коментира още Робева в предаването „12+3".

Междувременно продължава благотворителното „Шоу без име, но с кауза" - 10 спектакъла на легендарната треньорка на 10 сцени в страната. Тази вечер шоуто ще бъде в НДК, на 14-и декември в Пловдив, на 15-и декември в Стара Загора и на 17-и декември във Видин.

„Хората по друг начин възприемат спектаклите. Слива се публика с участници. Искреността и чистотата, които идват от сцената, дават особено настроение... Пътувайки из България, се докоснах до невероятни таланти... Всичко е изключително интересно, възхищавам се от ентусиазма на своите колеги... Всичко е много чисто, имаме нуждата от това пречистване", сподели Нешка Робева.