BURGER KING® вече е в Мол Парадайз Център
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Декември 2019 16:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
BURGER KING® вече е в Мол Парадайз Център

/КРОСС/ В изпълнeниe нa cтpaтeгиятa зa pacтeж нa Вurgеr Кіng в peгиoнa, пoлcĸaтa гpyпa АмРест oтваpя нoв pecтopaнт на ниво 2 в Парадайз Център. В началото на годината АмРест подписа споразумение с Burger King Europe, че щe oтвopи нoви pecтopaнти нa Вurgеr Кіng в Πoлшa, Чexия, Cлoвaĸия, Бългapия и Pyмъния. На международно ниво "АмРест" се очертава като една от водещите компании за заведения в страните от Централна и Източна Европа. Дружеството управлява над 2000 ресторанта и заведения в 26 държави с марките Burger King, Pizza Hut, KFC, Starbucks и др. Новият ресторант е 24-ият обект на компанията на българския пазар (14 кафенета Starbucks, 8 ресторанта KFC и 2 Burger King).

Основана през 1954 г., Burger King е втората по големина верига ресторанти в света с над 17 000 ресторанта в над 100 държави. Близо 100% от ресторантите са собственост и функционират в независима франчайз система.
„Виждаме огромен потенциал в разрастването на Burger King в региона, особено когато притежаваме точната комбинация от опит и познания за пазара.", заяви Даниел Рижка - регионален директор на АмРест за Централна и Югоизточна Европа за бранда Burger King. Нови обекти ще се откриват в Πoлшa, Чexия, Cлoвaĸия, Бългapия и Pyмъния, допълни той

„В АмРест всеки ден е предизвикателство и това е много мотивиращо. Вярвам в девиза на нашия основател: „Всичко е възможно". Всичко, което правим, е базирано на философията ни, че ресторантът е като собствен бизнес за всеки от нас. Корпоративната ни култура, основана на този принцип, позволява на мениджърите да са уверени в своите задължения, взимането на решения и прилагането на идеите на практика.", коментира Христо Джурколов - кънтри мениджър за KFC и Burger King за България.
Ресторантите на Burger King са известни с предлагането на висококачествена храна със страхотен вкус на достъпна цена. Burger King предлага на своите гости най-вкусните бургери и безкомпромисно качество. Приготвеното на жив огън 100% истинско месо е ненадминато по вкус и лесно печели фенове сред всички, които са го опитали. Всички посетители на Парадайз Център са добре дошли да се насладят на уникалния вкус на специалните коледни предложения и на легендарния WHOPPER®!
По случай откриването всеки поръчал от менютата на новия ресторант ще получи един WHOPPER® подарък.