Първият SOLAR за годината ще е с големите имена на техно музиката, Marco Carola и Paco Osuna
Секция: Шоубизнес
14 Януари 2020 13:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Първият SOLAR за годината ще е с големите имена на техно музиката, Marco Carola и Paco Osuna

/КРОСС/ Специалното събитие на YALTA CLUB ще е на нестандартна локация – в централното фоайе на НДК

След незабравимото изживяване на последното издание на фестивала с участието на редица имена от световната сцена, YALTA CLUB подарява на феновете ново издание на фестивала.

На 31 януари в НДК ще посрещнем големите имена в техно музиката – Marco Carola, Paco Osuna и Liubo Ursiny. Събитието, което ще се проведе в централното фоайе на НДК, е с ограничен капацитет, а билетите се изчерпват бързо.

За последно видяхме Marco Carola по време на INTERSolar 2018. Малко след началото на 2020 световният посланик на техно музиката се завръща в София за дълъг, енергичен сет в типично негов стил.

Всеизвестно е, че Carola е основен инструмент за развитието на електронната сцена в началото на 90-те години. След повече от 20 години опит, той е един от най-търсените диджеи в света, уважаван продуцент и собственик на няколко лейбъла.

Междувременно издава и за други легендарни лейбъли, като Minus и Primate Recordings. В допълнение към петте му албума, включително и последният Play It Loud, Marco Carola e отговорен и за многобройни компилации през годините.

Още една легенда ще се присъедини към Marco Carola за да направи последната нощ на януари специална. Paco Osuna е един от любимците на българските фенове и неговото завръщане винаги е удоволствие за тях. Креативност, кураж и непрестанно търсене на нови форми за изразяване са само някои от качествата му, когато става дума за създаване на музика.

С дълбоко усещане за естетика на звука Paco Osuna се е изявявал в редица престижни клубове, партита и фестивали. От Fabric в Лондон, преминавайки през Watergate в Berlin или Amnesia в Ибиса, стигайки до фестивали като Sónar и Awakenings.

Osuna е и резидент на световните партита ENTER (Richie Hawtin), както и амбасадор на миксера PLAYdifferently MODEL 1 – позиция заета от още няколко топ артисти като Dubfire и Nicole Moudaber. 

От 2015 година насам Paco Osuna е част от Music On, присъединявайки се към Marco Carola като резидент в Amnesia (Ибиса) и Story club (Маями), както и по време на емблематичните партита по време на фестивала BPM Mexico. В същия състав ще ги видим и на сцената на SOLAR на 31 януари в НДК.

Билети за SOLAR с Marco Carola и Paco Osuna може да закупите от билетен център НДК, EpayGo.bg и Eventim.bg на цени от 40 лева (стандартен) и 80 лева (ВИП). 

Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.