Том Ханкс се чувства много по-добре
Секция: Шоубизнес
23 Март 2020 17:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Том Ханкс се чувства много по-добре

/КРОСС/ Американският актьор Том Ханкс и неговата съпруга Рита Уилсън, които се заразиха с Ковид-19, съобщиха в понеделник, че се чувстват по-добре след две седмици карантина в Австралия, предава Франс прес.

"Привет, приятели, две седмици изминаха, откакто почувствахме първите симптоми и сме по-добре", написа в Туитър артистът, като призова феновете си да следват препоръките на властите и да спазват социалната изолация."Да си стоим вкъщи означава да не предадем заразата другиму и да не ни я предадат. Това е разумно решение, не мислите ли? Ще е необходимо известно време, но ако се погрижим един за друг, ако окажем помощ там, където можем, всичко ще премине. Ще можем да се справим!"

Том Ханкс беше в Австралия заедно със съпругата си Рита Уилсън за подготовката на снимките на филма на режисьора Баз Лурман, посветен на Елвис Пресли. На Ханкс е поверена ролята на импресариото на Краля на рокендрола, "полковника" Том Паркър.

На 12 март се разбра, че Том Ханккс е първата холивудска знаменитост, която се е заразила с новия коронавирус. Заразата не пощади и неговата съпруга. Звездната двойка беше настанена в университетската болница на Голд коуст в щата Куинсланд, след което беше изписана за домашно лечение.